• Svježe
52 kom slova čari za Croc, Bling Croc čari slova sa dugmadima odgovara Clog sandale ukras Moda Crystal Diamond čari za žene Girl Men Boy.

52 kom slova čari za Croc, Bling Croc čari slova sa dugmadima odgovara Clog sandale ukras Moda Crystal Diamond čari za žene Girl Men

KM 2.67

Kompleti za pakovanje : 52 komada srebrnih slova A-Z abeceda;dovoljno za korištenje ili dijeljenje, vrlo pogodan za ukrašavanje ukrasa za cipele i narukvica, jedinstven i klasičan dizajn pokažite se oko prijatelja. Pustite mašti na volju i budite kreativni. Robusna izdržljivost : svaka amajlija za cipele je pod visokom kontrolom kvaliteta,netoksična, izdržljiva, meka, lagana, vodootporna. Bez brige oko ljuštenja, deformisanja ili čak pada tokom upotrebe. Jednostavan za upotrebu : pogodan za cipele sa rupama,svaki prečnik dugmeta za cipele odgovara 0,47 inča za većinu rupa za cipele marke.Držite cipelu i umetnite privjeske pod uglom od 45 stepeni u rupu da biste ih ugradili. Oslobađanje : samo prstom gurnite dno amajlija da ga skinete. Predivan poklon : ukrasi za cipele su modernog i sjajnog dizajna, ovi privjesci za cipele su upakovani u prelijepu kutiju, koja je savršena za poklon. Svako ko dobije ovaj poklon sigurno će biti prijatno iznenađen jer nisu mogli da zamisle da postoji nešto tako dobro po čemu bi se njihove cipele isticale. 100% Satisfaction usluge : Ako imate bilo kakvih pitanja o našem proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati naš tim za korisničku podršku i mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata. Ako postoje bilo kakvi nedostaci naših proizvoda, ponudit ćemo refundaciju ili poslati zamjenu.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji