• Svježe
BESTONZON tegle za konzerviranje boca & amp; - tip tegle za obične kapice od lima od Lima domaće ploče nepropusne Mm tegle, poklopci: zatvoreni poklopac za domaćinstvo kapa za konzerviranje listova hrane za usta Salsa skladište okrugli zaptivni poklopci, sušilica za zamrzavanje

BESTONZON tegle za konzerviranje boca & amp; - tip tegle za obične kapice od lima od Lima domaće ploče nepropusne Mm tegle, poklopci:

KM 5.88

lim. Poklopci od lima-poklopci za zatvaranje staklenki i poklopac za višekratnu upotrebu za dom. Ovi poklopci za tegle mogu se koristiti za čuvanje suve hrane, kiselih krastavaca, voća, voćnih sokova, keksa, kao i sitnica kao što su šrafovi. Poklopci za konzerviranje-masonski poklopci su jednostavni za upotrebu, mogu se koristiti u mašinama za pranje sudova , mogu se ponovo koristiti i veoma su pogodni za skladištenje. - Tip poklopci-ovi poklopci su napravljeni od, koji ima visoku izdržljivost, nije lako deformirati ili. Poklopci za konzerviranje širokih usta-poklopci za masonske tegle mogu se koristiti za standardno skladište masonskih tegli za usta, koje savršeno održava hranu svježom i pomaže vam da bolje skladištite hranu. Poklopci za konzerviranje lopte-obični poklopci za tegle za usta su napravljeni od materijala, poklopci su sigurni i za upotrebu. Lista paketa 24 x karakteristike poklopca-sadrži jednostavnu strukturu, pruža pogodnost za korištenje zamjenskog poklopca tegle. - Ovaj set sadrži 24kom, što može uvelike zadovoljiti vaše praktične zahtjeve tegle za konzerviranje pinte. - Ovi poklopci su napravljeni od, koji imaju visoku izdržljivost, nisu laki za deformiranje ili metalne poklopce za konzerviranje. - Boja : srebrni poklopci za staklenke - Veličina : oko 8,6 x 8,6 x 0,3 cm/3,38 x 3,38 x 0 poklopci za tegle za konzerviranje. - Lako se otvaraju i zatvaraju, vaši predmeti sa direktne sunčeve svetlosti i vazduha okreću poklopac. - Navlake imaju dizajn za višekratnu upotrebu. Površina je Canning poklopci redovan. - Materijal : Limeni Mason tegle za konzerviranje Lids Goods descriptionball poklopci za konzerviranje naš okrugli poklopac za Mason teglu je napravljen od materijala, što je i praktično. Poklopci tipa poklopci za odlaganje su otporni na rđu i trulež, lijepi alati za kuhinju, dom i restoran.poklopci za konzerve savršeni za sigurnu upotrebu hrane.široki poklopci za konzerviranje i poklopac za višekratnu upotrebu za dom.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji