• Svježe
Boje Zht lampe za Zalazak sunca, Tik Tok projekciona lampa za Zalazak sunca 360 stepeni noćna lampa za pozadinsko zidno svetlo u spavaćoj sobi, romantično noćno svetlo za snimanje slika uživo.

Boje Zht lampe za Zalazak sunca, Tik Tok projekciona lampa za Zalazak sunca 360 stepeni noćna lampa za pozadinsko zidno svetlo u spavaćoj

KM 2.33

Četiri u jednoj ZHT multi colors lampa za Zalazak sunca dolazi sa 4 promjenjive boje : boja zalaska sunca, crvena boja zalaska sunca, boja izlaska Sunca i boja duge koje sadrže glavne boje na tržištu. Romantično vizuelno iskustvo koje emituje meka, stvarna i ne zaslepljujuća svetla koja vam omogućavaju da imate romantičnu pozadinu za fotografiju. Podesivi nosač-zht multi colors sunset lampa sa podesivim nosačem, dužine od 7.88 in do 14.96 in. Možeš ga prilagoditi kako ti treba. Rotirano za 360 stepeni-sa Rotiranim nosačem za 360 stepeni lampa se može rotirati za 360 stepeni, može proizvesti svetla iz različitih uglova, kako bi donela različite efekte u vašu sobu. Jednostavno i jednostavno korištenje-rotiranje svjetla može podesiti veličinu i oblik oreola noćnog svjetla projektora. Što je veća rastojanje, veća je projekcija koju svetlost zalaska sunca može baciti na zid ili plafon. Obavezan predmet za lovca na trendove, fotografe, ljubitelje kratkih video zapisa, studioes. Svetlost baca neverovatna kružna svetla u boji na zid, plafon i pod. Štednja energije-podna lampa 5 V 5 W USB napajanje, kabl sa prekidačem, 1,5 metara dugačak USB kabl. Moderne LED lampe omogućavaju štedljivo i energetski efikasno osvjetljenje vaše kuće ili ureda ugodnim svjetlom. Neophodan predmet za lovce na trendove, fotografe, ljubitelje kratkih videa, studioes i lampa je takođe idealna kao lampa za dečiju sobu ili kao lampa za spavaću sobu. Kako dobiti podršku : ako imate pitanje, Možete nas kontaktirati putem : vaš račun - kontaktirajte prodavca - nalog koji sam postavio-izaberite temu-napišite poruku. Naša prijateljska prodaja će vam ponuditi specijalizovano i zadovoljavajuće rešenje. Ima četiri filma u boji koji dolaze sa zht lampom za Zalazak sunca. Boja svjetlosti je promjenjiva, možete promijeniti boju u različitim scenama. Nadogradnja odvojivi dizajn može zadržati sunset lampa dalje od potencijalne štete isporuke u najvećoj mjeri. Nezavisna lampa može raditi sa stativom koja je vrlo pogodna za fotografisanje, video snimanje, studije. Sa 360°Rotiranim nosačem lampa se može rotirati za 360 stepeni, može proizvesti svetla iz različitih uglova, kako bi donela različite efekte u vašu sobu.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji