• Svježe
M MAGDEPO 4x gooseneck lampa za uvećanje upaljena sa 28 SMD LED dioda, stolna stojeća Lupa za hobi alat bez upotrebe ruku sa stezaljkom za šivanje, zanate, bliske radove itd.

M MAGDEPO 4x gooseneck lampa za uvećanje upaljena sa 28 SMD LED dioda, stolna stojeća Lupa za hobi alat bez upotrebe ruku sa stezaljkom

KM 2.00

✅28 energetski efikasnih SMD LED sijalica : ova lampa za uvećanje sa 28 komada ultra svijetlih SMD LED dioda pruža ujednačeno osvjetljenje i jasan vid u mraku. ✅4 X velika i široka površina za uvećanje : ova lampa za uvećanje ima visokokvalitetno optičko sočivo za uvećanje Fresnela(izmjereno 4,75" x 7" ) koje pokriva veće područje gledanja za ugodnije čitanje. ✅Fleksibilni guski vrat od 360 stepeni : 12" guski vrat se može savijati iznova i iznova u bilo kojem smjeru kako biste podesili lampu za uvećanje pod bilo kojim uglom koji vam je potreban. ✅Baza bez ruku i postolja : ova lampa za uvećanje može stajati na stolu ili stolu sa čvrstom postoljem postolja (mjereno 7,25"x 5,25"), koja ima jastučiće protiv preskakanja kako bi nadogradila svoju stabilnost i oslobodila obje ruke. ✅Opremljen svjetlom protiv odsjaja i zatamnjivanja : korisnici mogu lako podesiti svjetlinu tako što lagano okreću dugme za prigušivanje desno ili lijevo za idealno osvjetljenje u različitim okruženjima za čitanje. ✅USB PORT za brzo punjenje : sa USB portom za brzo punjenje sa strane guskog vrata, vaš pametni telefon ili tablet se mogu potpuno napuniti za kratko vrijeme. ✅Neklizajuća Stezaljka za montažu : sa pratećom stezaljkom, korisnici mogu čvrsto pričvrstiti lupu na bilo koji sto, sto ili platformu debljine do 3 inča. 4x gooseneck lampa za uvećanje rasvjeta sa 28 SMD LED dioda, stolno postolje za stol bez upotrebe ruku sa stezaljkom za hobi, šivanje, zanate, bliske radove itd.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji