• Svježe
REVIX izuzetno veliki mikrotalasni jastučić za grejanje u leđima sa vlažnom toplotom, zagrejanom folijom u mikrotalasnoj pećnici za puna leđa, grčeve u stomaku, ramena i vrat, noge, podržavaju hladnu terapiju.

REVIX izuzetno veliki mikrotalasni jastučić za grejanje u leđima sa vlažnom toplotom, zagrejanom folijom u mikrotalasnoj pećnici za

KM 14.99

Vlažna podloga za grijanje za bol u leđima - jastučić za grijanje je dizajniran kao izuzetno veliki pravougaonik, jednostavan za pričvršćivanje, podešavanje i dovoljno fleksibilan da odgovara bilo kojem području boli. Ovaj toplotni omot bi bio odličan tretman za vrste bolova u telu. Ako patite od stresa, hroničnog bola u leđima, grčeva mišića, bolova u ramenim zglobovima, povreda rotatorne manžetne, nelagodnosti u stomaku, menstrualnih grčeva, uživaćete u mnogim pogodnostima ove podloge. Dugotrajna toplotna podloga-ova mikrotalasna podloga za grejanje je ispunjena organskim lanenim semenom, mlekom, sirkom i glinenim perlicama koje nude vlažnu toplotnu terapiju za naprezanje leđa na vratu i pruža brzo olakšavanje napetosti mišića. Dizajn sa više sekcija osigurava da punila ne migriraju na samo jedno područje, što omogućava maksimalnu terapiju površine. Navlaka je izrađena od Minkyja i holandskog flisa prilagođenog koži, meka rastezljiva tkanina djeluje svilenkasto-meka na dodir. Uživajte u toplotnoj i hladnoj terapiji-zagrejte veliki omot u mikrotalasnoj pećnici kako biste dobili umirujuću toplotnu terapiju i aromaterapiju dok su vam mišići opušteni od vlažne toplote. Chill u zamrzivaču koji će se koristiti kao plišani paket leda za višekratnu upotrebu za smanjenje otoka, smirivanje uganuća i artritisa. 2-u-1 ublažavanje bolova, potreba za domaćinstvom. Reljef kad god i gdje god vam je potrebno-nanesite toplotnu foliju kada radite za stolom, sjedite na kauču, pripremate obrok ili čak vozite. Omotač nije samo dovoljno velik za rješavanje naprezanja leđa, već je i fleksibilan za bilo koji dio tijela, ublažavajući bol u vratu, ramenima, zglobovima i grčevima. Idealni pokloni za sve prilike-ova toplotna podloga je najbolji poklon za Dan očeva, Majčin dan, Božić i odličan za rođendan. Vjerujte u svoj izbor revix mikrovalne grijaće podloge i usluge. Štaviše, REVIX tim za korisničku podršku pruža podršku nakon prodaje kupcima širom svijeta. Umirite Bolna Leđa I Ramena. Poboljšajte Cirkulaciju Krvi. Smanjite Grč Mišića. Jednostavan i prirodan način za ublažavanje bolova. Umirite uganuća i povrede tkiva. Smanjite Oteklinu I Upalu. Pomozite oporavku nakon operacije. Grijani omot nanesite kada radite za stolom, sjedite na kauču, pripremate jelo ili čak vozite. Ublažavanje bolova kod hroničnih bolova u leđima, grčeva mišića, bolova u ramenim zglobovima, povreda rotatorne manžetne, nelagodnosti u stomaku, menstrualnih grčeva, uživaćete u mnogim pogodnostima ove podloge. Zagrijte u mikrovalnoj pećnici 2-3 minute. Ohladite u zamrzivaču 8 sati.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji