• Svježe
RVXlRDN 6 pari zidnog lonca i Pan organizatora za ormarić, sa 6 komada 4 * 4 akrilne dvostrane trake i sklopivim držačem lopatice za kuhinju, podesivim poklopcem .

RVXlRDN 6 pari zidnog lonca i Pan organizatora za ormarić, sa 6 komada 4 * 4 akrilne dvostrane trake i sklopivim držačem lopatice

KM 3.23

【Dovoljna količina】dobit ćete 6 pari držača poklopca lonca za vrata ormarića(2 različite boje),dovoljno da zadovolji dnevne potrebe porodične kuhinje. 【Jedinstven i podesiv Dizajn】dizajn našeg organizatora poklopca lonca sa zidnim nosačem u obliku slova u odgovara strukturi izgleda poklopca lonca, a razmak možete slobodno podesiti tako da odgovara različitim veličinama. 【Uštedite kuhinjski prostor】u poređenju sa rešetkom za odlaganje gvožđa, naš držač poklopca vrata ormarića zauzima manje prostora, pogodno je da postavite poklopac kada kuvate, neće vas zaokupljati. Pravo za čuvanje kuhinjskog posuđa, kao što su daska za sečenje, poklopac za lonce, lopatica, posuda i ostalo, održavajte svoju kuhinju urednijom i organizovanijom. 【Jednostavan za korištenje】potrebno je samo otkinuti film nosača i zalijepiti ga na čist zid,nema potrebe za bušenjem za montažu,jednostavan rad,zalijepiti različite širine prema zahtjevima,pogodno za vješanje svih veličina poklopaca. 【Prilično dekorativni poklon】naši organizatori poklopca lonca unutar ormarića također mogu biti lijep ukras za kućnu kuhinju, tako da možete uživati u lijepom raspoloženju dok kuhate, želimo Vam sretno raspoloženje svaki dan. Opisovo je zidni stalak za spremanje. Napravljen od ABS materijala, siguran i ekološki prihvatljiv. Ovaj alat je dobro skladište za poklopce lonaca, tanjire, okrugle tacne itd. Savršeno za čišćenje vaše kuhinje. Pomoći vam uštedjeti vrijeme u potrazi za posuđem i poklopcima.Karakteristika-Materijal : ABS.- Boja : Crna, Plava.- Veličina : 26*18 * 7cm.- Ovaj alat je dobar alat za čuvanje poklopaca za lonce, tanjira, okruglih tacni itd.- Nosivo, čvrsto prianjanje, održavajte kuhinju urednom i čistom.- Može se postaviti kao okvir za udicu i potporu.- Mala težina, izuzetna izrada, nije lako deformirati.- Veoma izdržljiv i može se koristiti dugo vremena.Paket Uključujući3 par x ljepljivi stalak.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji